top of page
  • puupiste

Paikallinen yrittäjyys ja yhteistyö

Alkaako päiväsi hymyllä, tervehditkö naapuriasi? Pienikin ele tai teko voi olla suurta pääomaa sinulle ja kanssaihmisille.


Olen kiitollinen Veikkolan yhteisöllisyydestä ja lähialueiden yrittäjien ja työntekijöiden asenteesta. Yrityksen alkumetreillä odotin kuumeisesti tarkistuspyörösahan toimitusta tehtaalta. Ja kun se räntäsateinen kolea päivä koitti, oli vastassa kuorma-auto ja autonkuljettaja.


"Ja sullahan on trukki?"


"Ööö, Odota," - puhelin kouraan, auto käyntiin ja jyrkkä käännös vasemmalle kohti Pa-Hu Oy:n tehdasta.


Apu oli lähellä, yllättävän lähellä. Ja taas jyrkkä käännös vasemmalle, trukin kanssa ajoviiman jäädyttäessä sormia. Tämä päivä jäi mieleen, ja joskus lupasin teille tästä mainita. Saha kotiutui ja onkin ollut sen jälkeen työssä johon se on suunniteltu.
Kaunis kiitos Pa-Hu. Toivottavasti paikallisen lähikauppiaan pullat ja leivokset maistuivat.


Joskus on myös mukava vastata takaisin. Tällä kertaa reagoimalla nopeasti. Samalla sain lisätyöllistettyä hetkeksi itseni ja paikallisen nuoren opiskelijan.3520 ruuvia ja 1200 pinniä myöhemmin kaikki oli valmiina noutoa varten.Tehdään mitä kyetään, tehdään sitä mitä osataan. Ja keskitytään siihen. Tämän vuoksi myös puupisteen yrityksen auto on ollut ehostettuna naapuriyrityksen Roopen Rengas ja Autohuolto Oy:n hyvässä hoivassa. Ja rengashuoltokin on toiminut moitteetta.


Ja naapurin kanssa on myös mukava jutella ja vaihtaa ajatuksia. Lainata apukäsiä puolin ja toisin. Viimeksi taisin lainata suodattimia kahvinkeittimeen ;) Kiitos ja poikkea kahville.


Ja kiitos teille!116 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page